Εγκρίθηκαν 15 επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού 1.276.705,84 ευρώ της AdStrategy, για ίδρυση επιχειρήσεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ. | ad strategy / connect
News and announcements page banner

Εγκρίθηκαν 15 επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού 1.276.705,84 ευρώ της AdStrategy, για ίδρυση επιχειρήσεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

15 επενδυτικά σχέδια

Η εταιρεία AdStrategy υπέβαλλε επιτυχώς 15 επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού 1.276.705,84 ευρώ. Συνολικά στην περιφέρεια ΑΜΘ εγκρίθηκαν 161 επενδυτικά σχέδια. Τα επενδυτικά σχέδια αφορούν ίδρυση επιχειρήσεων και η επιχορήγηση τους είναι 70%.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν με την  Επικύρωση Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης και Πίνακα Αξιολόγησης Προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης υποβολής επενδυτικών σχεδίων με τίτλο «Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ88/4124).

Τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας αφορούσαν μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και κρέατος, τυποποίηση και συσκευασία ελαιολάδου, ίδρυση ιατρικών κέντρων και άλλες υπηρεσίες από το Νευροκόπι έως την Αλεξανδρούπολη.

Η AdStrategy συνεχίζει να πρωτοπορεί στις εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων για επενδυτικά σχέδια, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην ανάπτυξη επιχειρηματικών επενδύσεων και πρωτοβουλιών.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Στείλτε μας ένα brief και θα ετοιμάσουμε την κατάλληλη πρόταση για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας.